aliceglassel

Kategori: musik

Sista gången jag var ute dansade jag till dig

Jag har verkligen fastnat på denhär låten. Jag tänker så himla mycket på festivaler! bakfulla morgnar, underbara sommarnätter,
hemska klubbkvällar. Dehär är verkligen en riktig "festlåt". Jag är dock inte förvånad det är ju trots allt Icona pop. 

AMASON

  

Min morbrors polare Petter Winnberg som tidigare Miike snows tidigare producent startade 2012 ett sidoband med ett gäng. AMASON. Så jävla coola individer hela bunten! Spelade bland annat på way out west, har redan nominerats till en grammis och nominerade i hela 3 kategorier i P3 guld! Jag tycker verkligen ni ska ta och lyssna lite. Här är ett upcoming band!! 

 

You are the one that I want alice version

Jag gjorde en supersnabb cover på en liten del av You are the one that want den är slarvig och jättekort. Jag har dessutom ändrat på lite ord.. Typ mitten och slutet. Funtar på att göra hela låten, men är inte riktigt där än. Vad tycker du? 

I mina lurar

'

Jag antar mig har fallit för den moderna indie, indiepop kulturen men med inslag av blues och rock. jag är dock en person som har helt olik musiksmak beroende på dag, känsla och stämning. Men här har ni sex låtar som surrar i mina lurar varje tidigt morgon när jag släpar mig till bussen. Att klara sig utan Etta James är som att glömma dricka kaffe, det går inte! 

Direktlänk till Etta James SPOTIFY ---> spotify:track:7EfLlY6Gen7TCbyZ3f0CM1

Upp