aliceglassel

Lunch

Det handlar om balans. Allt handlar om balans. 

Jag har faktiskt kommit in i en ganska bra rutin nu! Jag jobbar nästan bara kvällar vilket ger mig en hel förmiddag att ta hand om och göra bra saker för mig själv. Jacob går till jobbet vid sju, då ligger jag en kvart och vaknar till, sen ger jag mig ut på en liten prommis. typ 20/30 min. Det är skönt att vara ute när ingen är vaken! Sen går jag hem och gör en monsterfrukost! Alltså gröt med ton av goda bär och kanel.. städar upp lite hemma, letar lite inspiration och sen gymmar jag faktiskt. Efter det en bra lunch. EN BRA LUNCH är typ den bästa rutin jag har fått in i mitt liv! Det är så viktigt, oavsett om jag suttit still hela morgonen, tränat eller kanske bara sovit. Lunchen är lite av dagens mittpunkt.

Idag blev det gårdagens lax med matvete som jag kokade upp med en nypa salt och en halv grönsaksbuljongtärning!
På det en sallad med mina favoritgrönsaker! Morötter, gul paprika och bladspenat är typ det bästa jag vet! Bra med bränsle!! 

Funderar på att göra något typ av inlägg om "Vad jag äter på en dag" Det skulle vara  kul att själv se vad jag faktiskt stoppar i mig på en hel dag... Eftersom att jag har gjort såna sjuka förändringar sen vi sågs sist (som jag tidigare skrev) Både syn på kropp, mat och vad jag vill prioritera har förändrats. Hur jag mår, oj... Vilken skillnad! Jag måste faktiskt säga att jag trodde inte att man efter min "svacka" kunde må så bra som jag gör idag. Jag vill fortsätta skriva inlägg om mående och vardagsproblem för det tycker jag är viktigt! Och jag vill peppa! Gud va jag är sugen på att peppa andra som kanske precis nu går in i vad jag var i för ett halvår sen.. För första gången i mitt liv så tror jag faktiskt på citatet som alla hatar.. Men det kan bli bättre! Det blir bättre. För mig var en stor vändpunkt att skolan tog slut. Att jag för första gången på länge kunde känna att jag styrde mitt liv. Nu har jag bott i min lilla tvåa i över en månad, tiden går så himla fort! Alla tycker olika, och vissa trivs inte alls i denhär övergången till "vuxenlivet" men jag måste säga att det har hitills varit min grej. Sen att jag har träffat den bästa killen att dela saker och ting med.. Det gör kanske mitt liv i nuläget ännu roligare.. Men jag trivs med matlådor, tvättsträck i vardagsrummet, rutiner och gå ut och äta gott någongång i veckan. i och med dehär så har ju nya oroliga tankar vuxit fram! Kanske inte lika svåra för mig eftersom att det inte kommer åt mig psykiskt jobbigt men tankar som "kommer jag klara denhär månaden rent ekonomiskt" det fanns inte riktigt på samma sätt när jag bodde hemma och jobbade utan några vidare utgifter.. Haha, för det är faktiskt så att mina utgifter ligger på en ganska hög summa eftersom att jag valt att bo där jag bor och handla bra mat varje vecka... Det är ett pussel att jobba ihop men det är kul att lägga tillskillnad från vissa andra trassliga pussel. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas