aliceglassel

Vem Vill du vara

Godmorgon på er! Onsdag nu. Dagarna bara går. Jag bara väntar. På måndag sätter allt igång påriktigt! Gud va jag längtar! Det är så kort kvar. Tills dess har jag levt i något form av vakuum. Jag har umgåtts lite med Matilda och Laura, vilket har varit supermysigt! Fy va jag har saknat dom! Sen har jag ätit middag hos min bästavän Wille som har gått och blivit Östermalmare haha. Världens finaste etta supercentralt till östermalmstorg. Pratat lite skit med min absoluta favvo Nittorpare och hunnit laga världens snuskigaste sockerkaka. 

Update LIFE 

Idag har jag varit ute på en liten 40 minuters runda i solen och nu sitter jag och letar inspiration till lägenheten. Det är helt sjukt hur mycket mina dagar har kretsat kring inredning på senaste! Det ända jag tänker på är kuddar, mönster hyllor och gardinstänger! jag drömmer om kaffebryggare förfan! Men jag älskar det. Jag är verkligen så himla självcentrerad på min blogg... Haha, men det är skönt. Det är de ända stället man kan vara det på utan att få dåligt samvete. 

Vem vill du vara när du inreder ett hem? är du mer av en Georg Jensen person eller gillar du klinkers och terrakotta? Ahh det finns så många alternativ. Jag älskar det verkligen men jag blir också helt galen! Det viktigaste är att ditt nya hem ska få "växa fram". Det ska få gro ed tiden och utvecklas för varje dag. Det är så du bygger det absolut personligaste hemmet. Men det är så svårt att inte vara naiv och handla på sig ett hem på en vecka. Vem vill du vara? 

Elle Magazine Nr 2 Mars 2016 

Alice Glassel 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas