aliceglassel

Vecka 2

Ny vecka, andra veckan här. Jag pendlar varje dag mellan att hoppa av strunta i denhär skiten och göra annat. Men då blir jag rädd för det finns inget annat. Jag har lixom inget annat att göra just nu. Helgen var underbar. jag tror aldrig jag har varit så glad för helg som i fredags. Jag försökte göra saker jag gillar. Åkte till stallet, min gamla chef har köpt in en ny häst som inte riktigt är redo för ridverksamheten än. Vi har råkat klicka förvånansvärt bra.. Och nu har han flyttats till ett mindre privatstall nära Artipelag (Världens finaste område). Så jag försöker trots mina omständigheter att åka dit så mycket jag kan. Jag får egentligen inte rida men men, vafan ska man leva för om man aldrig bryter någon jävla regel. Så där har jag varit i helgen. 

 Söndagen var värre. Runt 2 kände jag mig instängd, kväljningar panik över att helgen och härligheten, friheten snart skulle vara över. Igår, måndags var vidrigt. Jag ville inte vara kvar här. Det går snabbt i svängarna, men det är hemskt. Vi har fönster men jag kan inte gå ut. Mitt huvud säger till mig att jag är dum som stannar här, dum som tillåter mig själv att sitta still och äta. Men min omgivning säger annat. Vecka 2, vidrigt. Ångesten stiger och jag har väldigt svårt att kontrollera det. Men det sa min behandlare redan innan vi satte igång, den kommer att stiga. Så jag väntar. Klockan 1 ska jag träffa min behandlare för dagligt möte, och två ska jag träffa min dietist, vi är inte på samma nivå när det gäller nödvändigt intag... Men vi får se. Sen tänkte jag åka till hästen i eftermiddag. 

Annars har jag internetshoppat för första gången i mitt liv idag. Haha, jag vet inte om min familj har förstått men denhär tiden kommer leda till att mitt konto töms. Nej inte riktigt kanske men alltså jag har så mycket tid att döda. Helt sjukt. Om jag bara kunde använda tiden till att plugga istället... Men det kommer väl. Snart. Jag har iaf mejlat några lärare idag frågat om lite uppgifter. Det är ju en början? 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas