aliceglassel

Påsktider

Nu är det påsktider! Förmodligen det mest älskade dagarna på hela året av barn eller bara allmänna godisälskare. Nu drog jag direkt alla barn över en kam som godisälskare, classic naivt misstag. Men men, jag har ingen direkt bild av påsken mer än att man som liten letat påskägg och pysslade väldigt väldigt mycket. Vi har iof alltid pysslat en hel del hemma men påsk var alltid roligast! I år blir det inget godis för min del, men det blir nog lite pyssel och framför allt några dagar ute i skärgården. jag har ledigt från kliniken fredag - tisdag pga röda dagar! THANK U. Så jag tänkte ta mitt pick och pack och åka med familjen till landet. Men jag har tänkt lite på dehär med påsk, påskbord är ju verkligen det bortglömda julbordet, lillasystern, det som inte riktigt nådde fram. Jag känner mig definitivt redo för lite förnyelse. Därför har jag samlat ihop tre bra tips och roliga påskidéer. 

 

TIPS 1 Det första handlar faktiskt om pyssel. INGEN ÄR FÖR GAMMAL FÖR ATT PYSSLA. Varesig du sitter med dina kompisar, dina syskon eller din hund. Alla kan pyssla, ta fram kreativiteten i dig. Om du är runt 16, 17, 18! Extra viktigt!! Vi ska växa upp så snabbt idag, agera 25 när vi egentligen har massor av tid kvar att vara små. Ta fram lite färger och några ägg och måla lite! Gör det till en riktigt mysig pyssel-eftermiddag! 

TIPS 2 Förnya påskbordet lite! Om det nu är så att ni äter något speciellt över påsk, tänk lite nytt! Pröva att röra runt lite på bordet. Någon som är bra på mat är min kära vän Linn. Här har hon gjort sin egen påsktwist! mer sånt tipsar jag er om att testa! 

TIPS 3 Påskägget behöver inte innehålla godis. Och framför allt inte bara ges till barn. Tänk dig att få ett påskägg med en rolig tjänst i? (20min massage/en fika med mig) Tänk dig att ge bort ett påskägg med 20 saker du älskar med påskäggets mottagare? Ta påsk som ett tillfälle att hitta på något extra till någon. Gå tillbaka och gör dehär med tips 1! 

Ha en mysig påskhelg mina fina 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas