aliceglassel

Kämpa emot tankar

Jag tror faktiskt att jag ska göra en egen  liten kategori till hela dehär kalaset jag tjabblar om hela tiden.. Kallar den "min resa". Det har varit oerhört många jag verkligen inte trodde visste att denhär plattformen existerade som visat sig läsa och hört av sig! För det första vill jag verkligen bara tacka för alla fina meddelanden!! Dehär trodde jag aldrig när jag väl startade dehär och skulle "skriva av mig" någonstans. Jag blir fortfarande paff när någon hör av sig och säger att det läst min blogg. Först får jag en klump i magen och tänker "nej fyfan va pinsamt" Men sen tänker jag igen, det är så himla många gånger jag har gömt mina känslor för att jag inte orkat dumpa skiten på någon, inte velat dumpa min skit på någon.  En blogg är den perfekta lösningen! Här kan jag skriva om hur mycket strunt som helst. Och människor kan läsa och skratta, eller inte bry sig, eller kanske faktiskt bry sig. Vad vet jag? För jag skriver ju bara av mig sånt som jag inte orkar prata om. DET ÄR SÅ SKÖNT. 

Något annat som är ganska skönt med att allt har dragigt igång är det faktum att ja äter kontinuerligt vilket resulterar i att jag inte alls blir lika arg lika lätt. Jag hör också vad folk säger och kan tillföra något till en konversation och faktiskt minnas vad det är vi pratat om när jag går därifrån. Tydligen så ser jag enligt pappa och mormor levande ut också, vilken bonus... Haha, som jag har sagt och säger igen, det svåra är inte att äta för mig nu, oftast. Det svåra är tankarna som konstant kämpar emot mig. Säger till mig att jag väger mer än igår fast jag vet att det inte är möjligt, säger till mig att jag är ful fast jag känt mig fin när jag vaknade.

 Jag ska verkligen försöka samla på mig lite mer fakta om just tankar och hur en kan jobba mot dom. Himla ballt skulle det vara om jag kunde komma med fungerade tips om hur du
"reducerar/redigerar"
dina tankar. Men sen igen, alla är ju olika och alla hanterar impulsiva tankar på olika sätt. 

Men tänk t.ex. scenariot , du har en riktigt självkritisk tanke alltså en sån som bara vill få dig att krypa ihop till en liten boll och gråta hela dagen. Men istället för att göra det så sätter du dig ner och säger nej.  Kämpar emot tills du kan resa dig upp och glömma det du just tänkte på. Det vill jag lära mig, och föra vidare.  Dehär med tankar beöver absolut inte bara handla om utseende eller mat, det kan ju vara precis vadsomhelst. Tankar om prestation eller kanske tankar om avundsjuka.. Jag vill lära mig om allt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas