aliceglassel

Så mycket viktigt

Det finns då mycket viktigt som borde få ta mer plats i mitt liv, i mina tankar. Det finns så mycket jag skulle vilja engagera mig i, som jag skulle vilja veta mer om, som jag aldrig har upplevt och har därför inget tolkningsföreträde att berätta om men som jag fortfarande vill uppmärksamma. Jag pratar ofta om depression, ångest kring mat, tankar och att leva som mig. Mina problem och min kamp om att vilja fortsätta leva.  Det är viktigt, det är superviktigt. Men det är också VÄLDIGT viktigt att veta att det finns så mycket viktigt. som jag som t.ex. vit, ciskvinna inte har tolkningsföreträde att berätta om. Jag har helt ärligt bara rätten att respektera och lyssna. 

Jag tycker att det är livsviktigt, det är viktigt att var och en brinner för olika saker, kämpar för deras liv. Det kan få mig som just nu inte vet vad jag brinner för eller gör med mitt liv att känna mig viktig. För jag kan göra skillnad genom att vara öppen. 

EN VIKTIGT SAK 

 Jag tycker att denhär videon med Clara Henry och Freja Lindberg är väldigt bra för att den är enkel. Ofta kan man som ovetande fastna eller försvinna i alla nya ord som man inte förstår, man tröttnar. Men här förklaras ord och det är öppet följsamt. för alla. Det Freja säger är viktigt, det jag säger är viktigt, och dina tankar är viktiga. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas