aliceglassel

Jag tappar hår

Ah, jag har sedan 4 dagar varit klar med skolan nu! Sedan fyra dagar så har jag för första gången på 13 år prövat på att leva ett liv efter skolan?? Jag fattar inte riktigt vad som hänt men det jag konstigt nog har känt mig sen dess är konstant trött och underliggande lite stressad?? Varför då? varför blir det så? En annan obehaglig sak jag märkt av är att jag har börjat tappa extremt mycket hår!? När man drar handen igenom det så bara flyger det av :( Jag förstår inte ens vad som är så stressigt i min kropp just nu? Kanske det faktum att jag försöker komma till ro med att jag är klar? Jag vet inte.. 

Imorse vaknade jag med Jacob, vi kollade klart på vad jag måste säga var en stört konstig men rolig film, Napoleon Dynamite, alltså verkligen ingen film som jag själv skulle slå på men den var faktiskt väldigt rolig. Käkade lite frulle sen stack jag till gymmet, körde 40 min löp, 10 min abs och 10 min stretch as usual.. Nu tänkte jag duscha och faktiskt ta en liten powernap, ikväll jobbar jag stängning så det blir väl inget mer vilt än så denna dag.. Men imorgon har jag förhoppningsvis fått tillbaka mitt kort jag råkade sumpa i helgen.. Och då blir det lite studentshopping! Och lite ärenden inför mottagningen, jag tänkte dagen till ära försöka beställa tårta, så ska åka runt lite och titta på utbuden i Sthlm.. Sen tänkte jag försöka varva ner lite, kanske spendera fredagen hemma bara? Försöka bli av med den konstiga stressen i mig? Kanske yoga lite... 

 

En annan liten sidenote, jag har sen i måndags valt att inte dricka kaffe, tänkte ha en liten tvåveckorsdetox från kaffe, fråga mig inte varför men en sak är säker! Jag går med konstant huvudvärk! Alltså hela dagen är pest. Jag har inte förstått hur stor påverkan kaffe har på en, heller inte varför jag har fått för mig att det skulle vara "nyttigt" för en att detoxa från kaffe. 

Alice Glassel 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas