aliceglassel

mycket att göra

Idag är det Fredag och jag vill hinna med SÅ mycket.. Mamma och pappa fyller år snart och jag vill för en gångs skull inte köpa present i sista sekund. Det är mösspåtagning idag och trots att jag är i skolan just nu så vill jag vara med och fira i eftermiddag! Jenny fyller idag och jag vill verkligen vara med och fira henne! En kompis till mig sjuk och jag vill så himla gärna hinna åka förbi honom med en liten sjukkur. Jag måste hinna förbi ordning och reda som ska hjälpa mig med inbjudningskort till min student/19 årsdag!!  Sen borde jag ju egentligen bara prioritera en sak idag.. Och det är plugg.. Men det lär ju inte hända. Vi får se hur denhär dagen blir av.

Tankar som spökar, Att få dåligt samvete av att äta för mycket 

Förutom det så har jag känt mig ganska bitter och tråkig de senaste dagarna! Jag har haft en jättebra vecka men känt mig mindre bra de senaste dagarna, och vet ni varför? Jo, nu kommer ett praktexempel på  sjukdomen. Jag åt väldigt onyttigt när jag var full/bakis för några dagar sen. En vanlig person skulle kanske mått lite illa med släppt det efter någon timme.. Inte jag, jag går en idag och tänker på det, och jag tar numera ut det genom att vara bitter och sur, ni vet som en tant eller gubbe som stör sig på hela mänskligheten.. För att jag egentligen är ledsen på mig själv. Och varför skriver jag ut dehär? Jo, för att det är SÅ HIMLA VANLIGT! I en onormal värld så är det detta normalt! Och det är så bara! Det kan kännas ganska skämmigt och svårt att prata om, men vet ni det är därför jag är här och skriver om allt sånthär! Jag skäms inte längre, jag vill bara bli av med alla tankar! Och helst av allt vill jag dela med mig för att visa på att det inte är så farligt att prata om.

 Det är oerhört svårt att styra och jag försöker verkligen tänka på annat men det ligger lite omedvetet. Min strategi numera när sånt här inträffar är att fortsätta äta normalt! Det dummaste du kan göra när du har dåligt samvete för något du ätit r att "banta bort det" i några dagar. Du sätter dig och din kropp i ett sämre läge och nästa gång du stoppar i dig någonting kommer kroppen att ta upp det och förbränna på ett sämre sätt. Jag tänker också att dehär är ett JÄTTESTORT steg i min resa! Att jag trots tankar som vill att jag ska krypa ihop till en liten boll fortsätter och äter dagen efter! Jag dödar långsamt hjärnspöken. Och det, det känns riktigt bra! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas