aliceglassel

det blev inget bra skämt den 1 april

 

Två goda bilder från i fredags med Linn

Nu sitter jag på Åsö Bageri, mitt morgonhak. Inte är det ekonomiskt smart men jag har ju ingen gas i lägenheten och den ända kaffemaskin jag har är en maskin med kapslar.. Typ lyxkaffe. Så jag suktar mig alltid hit, tar väl ca 2 min att gå från dörr till dörr, vilket gör det hela MYCKET värre. Det absolut bästa med dehär stället är kannan kaffe du får. Räcker till typ tre koppar = mycket gladare Alice. 

Idag har jag fått lite ofrivilliga ärenden att uträtta :( Lite sjukhusmöten, lite lägenhetstjafs och lite byte av penicillin.. Men sen! Vid fem har jag bokat bord på FRIDAYS  åt min lilla familj. Elliot har fått sin moppe såld på mindre än 24timmar. Det tyckte jag var värt att fira. Det är söndag, den bästa och värsta dagen någonsin, det tyckte jag var värt att uppmärksamma. Och jag får spendera lite extra tid med min underbara familj. Därför bokade jag bord till oss ikväll. 

Tackvare min halsfluss så har jag fått "lov" ändå.. Jag har varit hemma hela veckan och i fredags kom Linn på besök från Nittorp, vi åt världens godaste lunch på brillo och lyxade med en frozen yougurt. Sånt blir verkligen extra gott när man äter det sällan! Och igår hade jag en riktig mysdag, gick en lång morgonpromenad ute i Nacka med mamma, städade tomten lite, åkte sen in till lägenheten och  åt världens godaste hamburgare från primeburger och kollade film med en kompis. Jag ska försöka stanna tacksam ett tag nu. Tacksam för en rolig helg och en bra vecka. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas