aliceglassel

Varför blev just jag sjuk?

Jag fick en kommentar häromveckan som gjorde mig väldigt glad! Jag har tvekat fram och tillbaka kring mitt beslut om att skriva av mig om allt på dehär sättet. Om hur jag mått och om min ätstörning. Det känns lite som om jag fick en liten knuff att fortsätta för att någon tycker att det är viktigt (utom jag såklart). Kommentaren: 

För det fösta tack för kommentaren! Jag blir så glad när jag ser att jag på något sätt kan bidra till något genom att skriva om allt dehär! och vilken härlig egenskap att ha!  Att vara empatiskt är enligt mig en av det bästa en kan vara men också väldigt farligt att vara. SIDENOTE OM någon har en fråga att ställa eller känner igen sig i något jag skriver så släng iväg en liten kommentar! Här är det bara att skriva av sig! På mitt forum är det fritt fram att tycka att allt är helt hopplöst!  Okej för att försöka svara på kommentaren. 

 Nu blev det mycket text för er! jag hoppas verkligen att dehär ger dig någorlunda svar på din kommentar och vill såklart upplysa er alla om att jag inte är någon form av expert på hjärnan eller dehär överhuvud taget men jag vill dela med mig av vad som hänt mig, och vad jag även tror många andra härute kan identifiera sig med! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas