aliceglassel

Bare minerals "get started kit"

Mitt absoluta måste när det gäller smink och sminkning är inte dendär kolsvarta ögonskuggan inte heller de överdrivet långa ögonfransarna som förövrigt får dig att se ut som cruella de vil.. Nej det är basen! Det vackraste jag vet är ett naturligt sminkat ansikte, ett ansikte som ser friskt och piggt ut. Då behövs inte år av kladd.  

Jag har länge haft en bare mineral foundation i min sminkväska, som en trygghet eftersom att jag vet att jag gillar deras produkter. När den tar slut så går jag alltid i något slags sminkvakuum tills jag hittar något nytt. Men i veckan kände jag att jag fick nog av olika produkter hit och märken dit. Jag köpte därför på mig ett "get started complexion kit"  från BARE MINERALS Det här är ett perfekt alternativ för dig som inte har så mycket tid att spilla till att leta smink, dessutom är alla bare minerals produkter gjorda på olika slags mineraler vilket inte täpper till huden utan arbetar med den. Det är även oorganiskt vilket betyder att bakterier inte kan växa fram. Sen är det garanterat det bästa valet för dig med känslig hy och du känner dig alltifrån "spacklad" som du lätt kan känna med en tjock foundation. 

Själva kittet är ganska litet och jag kommer att använda det som ett vardagsalternativ för att låta huden andas så mycket som möjligt. Och låta den vila i att inte blandas med andra märken. Produkterna lägger sig väldigt snabbt dvs att du inte behöver ta så extremt mycket på borsten och du sparar produkt. Kittet kostar ca 595kr, sen beror det såklart på återförsäljare! Men räkna med runt 500lappen. Men betänk då att du får med allt i ett. 


 I den lilla väskan får du med:

-Två st SPF 15 foundation i färgen light en original och en matt. 
-En primer som jobbar för att återfukta din hy innan du applicerar foundation 
-En liten brozer i färgen warmth 
- Ett finishing powder som appliceras för att sätta din bas 
- Och en underbar borste som går att använda till det mesta 


Alice Glassel

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas