aliceglassel

Formula 10.o.6

Tvätta ditt ansikte morgon och kväll, drick vatten, återfukta och jada jaaada.. Det är lite av det jag intalar mig själv varje dag. Det räcker med en titt i en tidning för att tro att jag är en skönhetsguru eller ett besök i en kompis toaskåp för att jag under kvällen ska genomföra en väl genomtänkt men tyvärr icke existerade rutin på mitt ansikte. Mitt problem är inte att inse att jag måste tand han om min hy, för det vet jag! Problemet är att faktiskt upprätthålla en rutin för att se resultat. Jag vet att jag inte är den ändå med dessa problem. Därför tänkte jag ge er lite tips för att klara av det enligt mig omöjliga, ansiktsrutinen. 

 

ANSIKTSGUIDEN
1. Var inte snål när det kommer till ansiktsprodukter. Det är inte ofta jag talar för dyra produkter eller tipsar om att köpa dyra produkter. Men när det kommer till ditt ansikte så tycker jag faktiskt att det är värt att lägga ner lite mer pengar. Va den jobbiga kunden, fråga och jämför... Låt det ta tid att välja dina produkter för ansiktet. 

2. Köp produkter från samma märke. Dehär är enligt mig en bra ide för att inte tappa suget att använda produkterna, dehär tycks enligt vissa bara vara ett säljarknep, men det är faktiskt så att vissa produkter kan tendera att reagera dåligt på varandra, om de är till för olika saker. Välj en serie, låt produkterna komlpettera varandra. Låt dig själv vara en kund för en gångs skull. 

3. Drick mycket vatten! Jag vet det låter klyschigt, men det ligger något i det också. Vatten i huden är minst lika viktigt som alla lotions och krämer ovanpå. Hudceller fyllda med vatten håller huden mjuk och fuktig. Vatten förebygger även slemhinnorna att torka ut och på så sätt inte ta emot infektioner som förkylning eller halsfluss. 

4. Tvätta bort smink innan fysisk aktivitet. Dehär är en självklarhet för många men jag lyckas alltid "glömma" det ändå. Ett svettigt ansike med öppna porer vill INTE ta in morgonens concealer! :( 

5. PILLA INTE. En kan köpa krämer och lotions upp till öronen. Men så fort du petar med dina fingrar som tar på allt i din omgivning så spelar det ingen roll hur bra grejer du köpt. Det är ett tråkigt och enligt mig svårt tips.. Men både du och jag vet att det är sant.  

Jag använder just nu en ansiktstvätt och mask samt en "over night blemsihfix" som torkar ut finnar från märket Formula 10.o.6. Vi får se hur dehär produkterna lägger sig emot min hy. Jag ska pröva ett tag och sedan återkomma innan jag tar ut allt i förskott. Jag försöker även använda ansiktsvatten för att ta bort det sista som inte går bort med rengöringskrämen, men den tenderar att torka ut min redan ökentorra hy :( Så det händer bara ibland. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas