aliceglassel

Jag har DIY:AT HELA MIN GARDEROB

Jag har ju flyttat ut till en litet hus bredvid vårat hus, kilsgårdsettan som jag kallar den innehåller två rum en hall och ett badrum. I rummet längst in bestämde jag mig för att göra om den tomma ytan till garderob. Dehär skulle funka på ett villkor, att mamma fick ha kvar sin verkstad på ena sidan, jag satt och grubblade ett tag på hur jag skulle uppnå en mysig känsla som speglar resten av rummet..

Kom fram till att plocka på mig lite brädor från biltema, måla dom svarta och skruva upp dom på väggen, resten har jag låtit kläderna göra.
Min ide var att mina kläder och väskor skulle skapa själva garderoben, inte så mycket lådor och fack här och där.. det har vi redan sätt!!

För mammas verkstad tog jag några gamla gardiner och hängde för, som ett långt skynke, lite som en mjuk vägg! Jag är inte klar härinne men nu börjar det likna något! Jag har även kopplat en högtalare så att min musik som spelas i rummet ska spelas inne i "garderoben". På kvällar när det blir stjärnklart kan man öppna dörrarna och ligga mitt på golvet, lyssna på musik, kolla på stjärnorna.          

                 

Jag älskar verkligen att fixa hemma, skapa, designa och finna lösningar, göra riktigt snyggt av ingenting.

TIPS Ett av mina absolut bästa tips är just att rama av rum med tyg! Du kan på så sätt lätt "gömma undan" Eller kanske framhäva? 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas